Maskinservice och serviceavtal

Har vi sålt en maskin så vill vi även se till att den fungerar. Genom förebyggande underhåll av dina maskiner minskar de årliga underhållskostnaderna och förhindrar att maskinen får driftstopp eller går sönder. Att förebyggande slitage och ge underhåll och handlar också om att förvalta din investering för en längre livslängd. Som lösning erbjuder vi ett serviceavtal, betalar gör du efter utfört arbete. Ingen förskottsbetalning behövs och inga merkostnader tillkommer. I avtalet ingår arbetstid och resa, oavsett var maskinen står eller hur lång tid servicen tar.

Direktlinje till din egen vaktmästare?

Saknar ni en egen underhållsansvarig eller vaktmästare? Vi kan då hjälpa er med dessa typer av uppgifter! Med vårt breda kontaktnät så löser vi alla typer av problem. Allt från att bygga om butiksytor till att serva kassadiskar, kyldiskar och entrésystem till att byta lysrör och flytta armaturer, skyltar eller hyllsystem. Genom vårt butiksserviceavtal är vi bara ett samtal bort då du behöver oss. Ta också gärna hjälp av oss under planeringsfasen av ombyggnationer och placering av kassadiskar och entrésystem för att smidigare och snabbare få din utrustning på plats och i funktion.

Dosera rätt för att uppnå bästa resultat

Många gånger är val och dosering av tvättmedel, diskmedel och städkemikalier något som man inte fäster så stor vikt vid i sin verksamhet. Men genom att dosera rätt med hjälp av en välfungerande doseringsutrusning och rätt typ av rengöringsmedel så får du i förlängningen en avsevärt förbättrad ekonomi och en optimerad funktion. Dessutom minskas miljöpåverkan.

Kontaka oss för mer information.